Van Rijt Optiek


Oude Kustlijn 103 2496 SK Winkelcentrum Ypenburg
0707370310 Klik om te bellen

Over Van Rijt Optiek

Waarom is Van Rijt Optiek de beste keuze voor u?

Opgegroeid met gevoel voor kwaliteit, respect voor de klant en een open oog voor alles wat mooi is. Wil ik mijn klanten in een stijlvolle ambiance het beste bieden, wat er in de optiek te koop is.

Mijn collectie monturen met zorg samengesteld en is een prachtige mix van toonaangevende mode merken. Er zijn veel verschillende collectie die allemaal gericht zijn op een eigen doelgroep. Ondanks het verschil in uitstraling zijn alle collectie modern, modebewust en van hoge kwaliteit. Dus, voor ieder wat wils in de collectie van dit veel zijdige merken.

Ik werk samen met brillenglas leverancier Shamir, dat uitgegroeid tot een van de toonaangevende product van hoogwaardige glazen en halfabrikanten. Shamir is wereldwijd bekend door innovatie technologische verfijning en grondige kwaliteit.

Bij van Rijt optiek ruime keuze aan contactlenzen en sta ik iedere dag voor u klaar om uw ogen te meten en om contactlenzen bij u aan te passen. Gastvrijheid Kwaliteit en Service bij van Rijt optiek met hoofdletters geschreven. De waardering van mijn klanten stimuleert mij steeds weer op zoek te gaan naar de ene bijzondere montuur, of die nog onbekende collectie waarmee ik u en mijzelf kunnen verrassen.

Met eventueel passie vinden we keer op keer op de juiste oplossing voor meer gecompliceerde kijkproblemen.

U bent altijd van harte welkom bij van Rijt optiek.

De kracht van van Rijt optiek:

* deskundige oogmeting

* eerlijk advies

* persoonlijke benadering

* de beste kwaliteit prijs verhouding

* 2 jaar garantie

* altijd verse koffie

JE BRIL VERTELT WIE JE BENT

Je bril draag je elke dag. Maar welke staat het best? Een goed montuur versterkt de mooie lijnen van je gezicht, het onderstreept je karakter en persoonlijkheid. Een verkeerd gekozen montuur doet het tegenovergestelde.

EEN BRIL KIEZEN? GEEN REGELS, VOLG JE HART!

Montuur-advies is geen exacte wetenschap. Er zijn geen regels. Het allerbelangrijkst ben jij. Jij moet je bril met trots kunnen dragen. Hij moet jou fantastisch staan. Daarom kijk en luister ik naar jou. Wie ben je? Wat wil je uitstralen?

Daarnaast kijk ik naar de vorm van je gezicht, want de pasvorm is essentieel. Een bril kan nog zo mooi zijn, als hij te breed of te smal is werkt het niet. Ik ben erg kritisch. Wat niet goed zit gaat niet de deur uit. Gelukkig zoek ik de beste die bij u past.

Foto's

Van Rijt Optiek in het kort

Diensten

CBR keuring
Oogmeting
Oogzorg
Optometrie
Pasfoto's
RDW rijbewijs verlengen

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Myopia
Pasfoto's
Proteye veiligheidsbrillen
Proteye veiligheidsbrillen & beeldschermbrillen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Van Rijt Optiek


Oude Kustlijn 103 2496 SK Winkelcentrum Ypenburg
0707370310 Klik om te bellen