Van Daalen Optiek


Wilhelminaplein 1 2671 GR Naaldwijk
0174-629316 Klik om te bellen

Over Van Daalen Optiek

Waarom is Van Daalen Optiek de beste keuze voor u?

Van Daalen is al sinds 1967 verbonden met Naaldwijk. U kunt ons bezoeken aan het Wilhelminaplein in het monumentale pand met een grote historische waarde, waar Van Daalen zijn optiek-ambacht tot leven brengt. Wij kunnen u zo nu nog beter informeren over monturen, zonnebrillen, contactlenzen, zorg voor uw ogen en kijkoplossingen. Een experience store in het hart van het Westland.

Meer over Van Daalen Optiek:

De Van Daalen professionals We zijn trots op het Van Daalen ‘kampioenselftal’ dat bestaat uit gekwalificeerde vakspecialisten. Onze professionals zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van kijkbehoeften, oogzorg en contactlenzen. Ze adviseren je over het comfort en de kwaliteit van ons aanbod van monturen, brillenglazen, zonnebrillen en contactlenzen. We nemen graag de tijd om mee te denken over de beste kijkoplossing en beschikken over de modernste technieken en apparatuur.

Wat kan Van Daalen Optiek u bieden?

Resultaat gerichte oplossingen voor uw zicht. Of het nu gaat om de juiste brilsterkte of de gezondheid van uw ogen, uw ogen zijn onze zorg. Het beste zicht leveren wij o.a. door innovatie, maatwerk en d.m.v. betrokkenheid van uw opticien. Optometrie, de zorg voor het oog Wanneer ga je naar een optometrist? De optometrist houdt zich bezig met de zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord. Van Daalen Optiek heeft zowel bekwame opticiens, orthoptisten als optometristen in huis. Onze optometristen zijn opgeleid om aan de hand van onderzoek en uiteenlopende metingen eventuele oogafwijkingen, oogaandoeningen of oogziekten op te sporen. Zij zorgen voor oplossingen die het best haalbare zicht oplevert. Soms is dat een bril, dan weer een andere oplossing. We werken hiervoor met de nieuwste technieken, waaronder de OCT-Scan voor een 3d weergave van uw netvlies.

Wie gingen u voor?

In het hart van het Westland vervullen wij de vraag van onze klanten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze duidelijke communicatie en een helder prijsoverzicht weet de brildrager, leesdrager of zonnebrillen-fan precies waar ze aan toe is. Dankzij ons unieke bilease systeem weten ook klanten ons van buiten het westland te vinden. Het is een ritje waard om naar ons monumentale pand te reizen, te ontmoeten en te beleven.

Van Daalen Optiek in het kort

Diensten

Gehoorbescherming
Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Accessoires
Bilease
Contactlenzen
Dyslexie brillen
Fashion
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Proteye veiligheidsbrillen & beeldschermbrillen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Van Daalen Optiek


Wilhelminaplein 1 2671 GR Naaldwijk
0174-629316 Klik om te bellen