OOG & DESIGN opticien optometrist


Schoolweg 51 1787 AV Julianadorp
0223627171 Klik om te bellen

Over OOG & DESIGN opticien optometrist

De filosofie van Oog & Design

Brillen zijn tegenwoordig overal te koop, maar mooie aparte brillen zijn schaars. Oog & Design opticien optometrist bezoekt alle grote beurzen waar de meest aparte, de mooiste en hoogst kwalitatieve brillen te vinden zijn.

Bij Oog & Design vinden we dat een bril bij het gezicht van de drager moet passen, een bril moet iets toevoegen aan je image en aan je uitstraling. Daarom zijn wij een specialist in het adviseren. Een bril met uitstraling!

Veel mensen dragen mooie kleding en schoeisel, hebben een mooi horloge en sieraden om, rijden een mooie auto en gebruiken een lekkere eau de toilette. Velen vergeten vaak dat de bril het eerste gezicht is.

De specialisten van Oog & Design adviseren welke bril bij je gezicht, image en uitstraling past. Wij zorgen ervoor dat de bril afgesteld wordt zoals het hoort, dat hij mooi en comfortabel op je gezicht zit.

Denkt u dat een mooie bril die iets toevoegd aan uw uitstraling, lekker zit en goed kijkt, heel duur is? Het tegendeel is waar. Bij Oog & Design is er voor ieder budget een bril. Goed advies en kennis van zaken is onbetaalbaar. Bij Oog & Design niet, wij vinden het leuk als u tevreden en met trots een bril van ons draagt.

Foto's

OOG & DESIGN opticien optometrist in het kort

Diensten

Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

OOG & DESIGN opticien optometrist


Schoolweg 51 1787 AV Julianadorp
0223627171 Klik om te bellen