Nick Gras optiek vof


Terpstraat 27a 1771 AC Wieringerwerf
0227-600760 Klik om te bellen

Over Nick Gras optiek vof

Nick Gras optiek: Monturen, zonnebrillen, contactlenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming.

Nick Gras Optiek in Wieringerwerf is een sfeervolle optiekwinkel. Al sinds 2008 staan wij, Nick en Esther Gras, iedere dag klaar om u te adviseren over brillenglazen of contactlenzen en om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe bril, contactlenzen, hoortoestel of gehoorbescherming.

Nick is geregistreerd gediplomeerd opticien, ANVC contactlensspecialist en aangesloten bij het F.O.N. (Functionele Oogzorg Nederland). Esther is Hoorspecialist en verzorgt de hoortoestellen en gehoorbescherming. Zij heeft naast haar jarenlange verkoopervaring veel gevoel voor styling en decoratie.

Wij willen onze klanten een goed en eerlijk advies geven. Voor ons is het namelijk erg belangrijk dat als u met een montuur van Nick Gras Optiek de deur uitloopt, u positieve reacties krijgt.
Uw bril is ons visitekaartje!

Nick Gras optiek heeft een samenwerkingsverband met een gediplomeerde orthoptiste die gespecialiseert is in het meten van afwijkingen in de samenwerking van de ogen van kinderen en volwassenen.

Ook voor hoortoestellen en/of gehoorbescherming kunt u bij Nick Gras Optiek terecht. Kom eens langs voor een hoortest! Maak een afspraak: 0227-600760 / of kijk eens op onze website.
Triage audicien aanwezig op alle vrijdagen met inloop van 10 tot 11 uur en op afspraak.

Foto's

Nick Gras optiek vof in het kort

Diensten

FD meting, Sportbrillen en lenzen.
Oogmeting
Oogzorg
Orthoptie

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Dyslexie brillen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Nick Gras optiek vof


Terpstraat 27a 1771 AC Wieringerwerf
0227-600760 Klik om te bellen