Merkx Brillen


Varkensmarkt 15 4101 CK Culemborg
0345520000 Klik om te bellen

Over Merkx Brillen

Al sinds 1929 is Merkx Brillen te vinden in Culemborg en sinds 1971 in Vianen.  Ons ervaren team staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van de beste zichtoplossing. Met veel zorg en passie hebben we voor u de mooiste merken uitgezocht, zodat we iedereen in Culemborg en ook ver daarbuiten kunnen voorzien van een moderne bril in de stijl die bij hem of haar past. Of u nu het meest bijzondere en modieuze montuur of een voordeligere bril zoekt, iedereen kan bij ons terecht. Wij adviseren u graag!

Onze opticiens, contactlensspecialisten en optometristen hebben jarenlange ervaring en besteden veel tijd aan het up-to-date houden van hun kennis. U kunt bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft over de gezondheid van uw ogen, maar ook wanneer u nadenkt over een ooglaserbehandeling of een staaroperatie. U kunt voor alle voor- en nacontroles bij ons terecht, zodat u daarvoor niet naar de oogarts hoeft. Kortom een professionele maar tegelijkertijd informele begeleiding, dichtbij huis!

Voelt u zich welkom om onze mooiste monturen en zonnebrillen te komen bekijken en om uw ogen, bril of contactlenzen te laten controleren. Laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden omtrent contactlenzen, ooglaserbehandelingen en de modernste methoden van staaroperaties. Bovendien kunt u natuurlijk altijd binnenlopen om uw bril even te laten stellen of schoonmaken en met al uw andere vragen over uw ogen en het zien.

Merkx Brillen in het kort

Diensten

Ooglaseren
Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Zonnebrillen

Onze locatie

Merkx Brillen


Varkensmarkt 15 4101 CK Culemborg
0345520000 Klik om te bellen