Mennen & De Cock Contactlenzenspeciaalzaak


Wilhelminasingel 185 6001 GS Weert
0495544588 Klik om te bellen

Over Mennen & De Cock Contactlenzenspeciaalzaak

Wij zijn een speciaalzaak in contactlenzen en optometrie. Wij kunnen alle soorten contactlenzen aanpassen en leveren. Een goede zorg hierbij is topprioriteit.
We hebben 2 contactlensspecialisten waarvan een HBO optometrist. Daarom kunt u dan ook dagelijks bij ons terecht. We werken wel op afspraak maar voor informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd bij ons binnenlopen. Een afspraak kunt u ook via internet maken op www.mennenendecock.nl/online-afspraak-maken

Onze optometrische afdeling doet preventieve oogonderzoeken met een OCT scanner maar deze oogonderzoeken gebeuren ook op doorverwijzing van huisartsen. Ook zijn wij gespecialiseerd in droge ogenproblematiek en kunnen hiervoor oplossingen bieden.

Een groot probleem tegenwoordig zijn de kinderen die een steeds hogere -sterkte krijgen als gevolg van veel dichtbij kijken. Hier ligt een taak voor de ouders om op afwisseling toe te zijn. Wanneer dit echter al een feit is kunnen we met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde contactlenzen verdere teruggang verminderen of zelfs stopzetten. Kijk hiervoor eens op onze website www.mennenendecock.nl/myopie-bij-kinderen/.

Daarnaast voeren wij CBR controles uit voor mensen vanaf 74 jaar. 

Foto's

Mennen & De Cock Contactlenzenspeciaalzaak in het kort

Diensten

Oogmeting
Oogzorg
Optometrie

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen

Onze locatie

Mennen & De Cock Contactlenzenspeciaalzaak


Wilhelminasingel 185 6001 GS Weert
0495544588 Klik om te bellen