Groen Optiek - De opticien bij u thuis


Johan Hoenplantsoen 21 6433 DA Hoensbroek
0452001150 Klik om te bellen

Over Groen Optiek - De opticien bij u thuis

Waarom is Groen Optiek - De opticien bij u thuis de beste keuze voor jou?

"Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Daarom is het goed om te weten dat een gediplomeerd opticien voor u klaar staat en u voorziet van een deskundig advies. Dit alles gebeurt bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving. Uw ogen worden zorgvuldig gecontroleerd op sterkte en het percentage zicht dat u heeft. Groen Optiek komt bij u langs met een grote collectie monturen. Een bril heeft een grote invloed op uw uiterlijk. U kunt uzelf uitdrukken door de vorm, de maat en de kleur van de bril. Laat u inspireren door hun collectie monturen. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van de nieuwe bril. Wilt u nieuwe glazen in uw huidige bril? Ook dit is mogelijk bij Groen Optiek. Blijf thuis, Groen Optiek komt naar u!"

Meer over Groen Optiek - De opticien bij u thuis:

Mijn naam is Bart en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als gediplomeerd vakbekwaam opticien. Naast gediplomeerd opticien ben ik ook gediplomeerd lenzenspecialist en heb ik de afgelopen jaren genoeg ervaring opgedaan om eventuele oogproblemen te detecteren en door te verwijzen richting een huisarts. Een van de redenen voor mij om te kiezen voor het vak opticien is de passie die ik heb voor de anatomie en de werking van het oog. Daarnaast ben ik een sociaal persoon en vind ik het goede persoonlijke contact tussen de opticien en zijn klant niet alleen belangrijk maar ook erg wenselijk. Het doormeten van je ogen is iets wat vakkundig en met de nodige precisie uitgevoerd moet worden. Vertrouwen in het resultaat na deze oogmeting begint met het vertrouwen in de opticien! Al een aantal jaren merk ik dat er behoefte is aan hoogwaardige oog zorg aan huis of op locatie waarbij flexibiliteit, kwaliteit en goede service centraal staan. De behoefte komt vanuit degene die, om welke redenen dan ook, niet in staat is om een reguliere opticien te bezoeken. Maar ook voor degene die het als een gemak ervaren dat de opticien op afspraak bij hen thuiskomt. Groen Optiek is er voor u allen!

Wat kan Groen Optiek - De opticien bij u thuis je bieden?

De oogmeting Uw ogen worden zorgvuldig gecontroleerd op sterkte en het percentage zicht dat u heeft. Als het nodig is, maken wij een verwijzing voor de oogarts. Kosten van de oogmeting is €45,- Dit wordt uiteraard verrekend bij aanschaf van een nieuwe bril. Collectie Een bril heeft een grote invloed op uw uiterlijk. U kunt uzelf uitdrukken met de bril door de vorm, de maat en de kleur van de bril. Laat u inspireren door onze collectie monturen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de nieuwe bril.

Wie gingen je voor?

Thuis, op het werk of in een verzorgingstehuis

Groen Optiek - De opticien bij u thuis in het kort

Diensten

Oogmeting
Optometrie

Verkoop van

Accessoires
Glazen
Kinderbrillen
Low Vision
Monturen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Groen Optiek - De opticien bij u thuis


Johan Hoenplantsoen 21 6433 DA Hoensbroek
0452001150 Klik om te bellen