Eye Care For You


Sint Annalaan 23 6214 AA Maastricht
0433479494 Klik om te bellen

Over Eye Care For You

Welkom bij Eye Care For You

Eye Care for You weet als geen ander dat uw ogen een kostbaar bezit zijn dat gekoesterd moet worden. Wij doen er dan ook alles aan uw kijkplezier zo optimaal mogelijk te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Onze uitstekend opgeleide optometristen en betrouwbare apparatuur staan garant voor de juiste analyse en een innovatieve oplossing. Of het nu om brillenglazen, monturen of pasvorm gaat.

Voor ieder jaargetijde hebben wij een uitgelezen collectie nieuwe monturen. Van chic tot hip er is voor ieder wat wils in alle prijsklassen. Wij helpen u graag en adviseren welk montuur u het beste staat. Niet voor niets bezoeken wij ieder jaar de toonaangevende beurzen in Europa.

Tevens staan wij garant voor het juiste advies op het gebied van lenzen. Of het nu om dag-, nacht of multifocale lenzen gaat of om grotere ingrepen als ooglaserbehandeling en (multifocale) ooglens implantaten, bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige oogzorg op een breed gebied.

Wij leggen op onze website graag uit wat voor u de beste oplossing kan zijn! Welkom bij Eye Care for You! De specialist voor al uw hoogwaardige kijkoplossingen!

Eye Care For You in het kort

Diensten

Ooglaseren
Oogmeting
Oogzorg
Orthoptie

Verkoop van

Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Eye Care For You


Sint Annalaan 23 6214 AA Maastricht
0433479494 Klik om te bellen