Donker Brillen Contactlenzen


Smitsweg 30 3765 CT Soest
035-6018626 Klik om te bellen

Over Donker Brillen Contactlenzen

Welkom bij Donker Brillen Contactlenzen in Soest
donker brillen contactlenzen in soest bij hilversum


In Soest (bij Hilversum) vindt u de optiekwinkel waar u terecht kunt voor brillen, contactlenzen en oogzorg. Met een persoonlijk advies en in een ongedwongen sfeer koopt u bij ons een bril die u jaren met plezier zal dragen. Monturen in verschillende stijlen (casual, retro, fashion en design) worden voorzien van de beste brillenglazen (HOYA). We hebben een uitgebreide collectie titanium monturen (licht, duurzaam en stijlvol).


Ray-Ban, Silhouette, Flair, Michael Kors en Calvin Klein zijn enkele van de topmerken in ons assortiment. Wilt u onze collectie met eigen ogen zien? Kom dan langs bij Donker Brillen Contactlenzen.

Op het gebied van contactlenzen lopen wij voorop. Wij zijn gespecialiseerd in siliconen hydrogel lenzen (voor de beste zuurstofdoorlaatbaarheid). Deze zijn zelfs leverbaar met cilinders en/of een multifocale uitvoering.

Ook op het gebied van oogzorg hebben wij u genoeg te bieden. U kunt uw ogen laten controleren op staar of oogdruk door de optometrist. Heeft u interesse in brilvervangende oplossing (bijvoorbeeld ooglaseren) dan bieden wij u een quickscan aan, dit is een consult van 25 minuten waarin wordt gekeken of u geschikt bent voor refractiechirurgische behandeling. Wij zijn partner van Oogziekenhuis Zonnestraal.

Bij ons ziet u altijd dezelfde gezichten, geen parttime of wisselend personeel. Daardoor krijgen u en uw ogen de aandacht die ze verdienen en de service die u verwacht.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Soest.

Foto's

Donker Brillen Contactlenzen in het kort

Diensten

Ooglaseren
Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Glazen
Monturen
Zonnebrillen

Onze locatie

Donker Brillen Contactlenzen


Smitsweg 30 3765 CT Soest
035-6018626 Klik om te bellen