Boonstra Brillen & Contactlenzen


Oranjerie 154 7311 WG Apeldoorn
055-5212774 Klik om te bellen

Over Boonstra Brillen & Contactlenzen

Apeldoorn en omstreken wordt voor een bril uitstekend bediend door Boonstra brillen en contactlenzen. Van alle soorten glazen tot en met monturen wordt u professioneel geholpen en geadviseerd. Van eerste oogmeting tot en met het uitzoeken van een passend montuur.

Boonstra brillen en contactlenzen in Apeldoorn is tevens uw adres voor een rijk gesorteerde collectie A-merk zonnebrillen, al of niet op sterkte. Oogzorg combineert Boonstra brillen en contactlenzen dus met een trendy gevoel voor modieuze monturen.

Apeldoorn vindt daarnaast ook steeds meer de weg naar Boonstra brillen en contactlenzen voor contactlenzen. Uw vakkundig adres voor het probleemloos aanmeten en dragen van contactlenzen. Een specialisme bij uitstek van Boonstra brillen en contactenlenzen uit Apeldoorn. Professioneel krijgt u advies over soorten lenzen, draagcomfort en het onderhoud van uw lenzen.

Vrijblijvende oogmeting

Boonstra brillen en contactlenzen in Apeldoorn is laagdrempelig en gevestigd in het winkelhart van Apeldoorn. Voor uw bril en contactlenzen een vakkundig en professioneel adres. Kom gerust langs voor een gratis oogmeting.

Boonstra Brillen & Contactlenzen in het kort

Diensten

Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Accessoires
Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Proteye veiligheidsbrillen & beeldschermbrillen
Sportbrillen
Zonnebrillen

Onze locatie

Boonstra Brillen & Contactlenzen


Oranjerie 154 7311 WG Apeldoorn
055-5212774 Klik om te bellen